Ahad, Mac 19, 2017

Teratak Lavender Kami

Assalamualaikum semua,..
lama ati tak menulis, maklumlah awal tahun ni banyak betul kerja-kerja yang nak dibuat.
hari ni ati nak share pasal teratak kecil kami, memang sangat excited kalau bercerita pasal rumah, tp sedih sikit sbb hari tu kontraktor janji tahun ni kami boleh raya rumah baru, tp rasanya tak dapat naik rumah baru sebelum raya,gara-gara kawasan rumah kami tu area baru lambat sikit eletrik boleh pasang..huhu..sedihh

ok la..xpe nk wat mcm mana kan..tp hari ni nk share yang rumah kami dh dicat..dan opcos la..colour dia mcm tajuk tu huhu..warna purple..haha..mula-mula suami ati tak setuju, dia cakap pelik la purple..tp dia ckp ikut suka ati la..huhu..tp bila dah cat..dia pun suka juga colour ni..kan dah cakap..trusttt me ok!!ini purple bukan sebarang purple..jeng jeng jeng...





boleh dikatakan 100% colour rumah ni dan colour tiles ati yg pilih..huhu..so nk dijadikan cerita, semua orang complain kenapa ati pilih tiles colour putih kt brander luar tu,smpai mama ati cakap dah macam kubur mama tgk sbb tangga tu putih huhu..masa tu rumah ni belum cat,ati pekak kan je telinga ..pls trust me..ati tahu apa yg ati wat..before i berkecimpung dlm bidang pendidikan ni..i ade degree landscap la..so walaupun dh lama tinggal..tp skill tu ada lg la haha..so pls trust me!!! strees tau..tp bila dh cat..semua  pakat cakap..a'a la..cantik jaga tiles putih tu..masuk dgn cat rumah..kan..kan..kan..dh cakap..

ok la..setakat tu je..skrng ni..rumah ni tgh buat pagar n nk cari org untuk pasang grill..nnt kalau rajin ati update lg ye..tp xtau la bila..huhu..
mood cuti sekolah..tu yg byk masa free..

Rabu, September 28, 2016

Harga FreshCare 2016 Murah

HARGA FRESHCARE UNTUK 2016
***********************
1- 2 dozen =RM65/dzn
3 - 6 dozen = RM60/dzn
7 - 9 dozen = RM58/dzn
10 -11 dozen= RM55/dzn
* kami juga menawarkan penjualan secara katon dengan harga istimewa.
RM650-1 karton(12dozen)
* harga diatas adalah belum termasuk dgn postage.
*pelanggan boleh memilih( campur2) untuk jenis-jenis wangian yg dikehendaki walaupun 1 dozen.
Cara untuk membeli/ menempah:-
***********************
1. Senaraikan nama, alamat,no.HP, jenis wangian dan kuantiti yg dikehendali- kami akan menyemak stok sediaada.
2. Pihak kami akan mengesahkn stok serta jumlah pembayaran termasuk kos penghntran.
3. Sila bankin ke acct CIMB - 8602098938- JF Agricultural and food enterprise.
4. Hantr bukti pembayaran.
5. Kami akan poskan kepada anda.tq.
* trackig no.akan diberikan atas permintaan.

Aromaterapi SAFECARE

Assalamualaikum..

Apa khabar semua? kepada peminat FRESHCARE...boleh dapatkan stok FC dari kami ye..Kami baru restock.
Hari ni aty nk bgtau berita yg mengembirakan..hihi..ramai yang bertanyakan aty ..jual FRESHCARE je ke..SAFECARE tak jual ke? untuk pengetahuan pelanggan2 kami yg tak tahu SAFECARE ni lebih kurang mcm FRESHCARE, tp SAFECARE adalah produk / brand minyak angin aromaterapi yg terawal keluar dan harganya juga agak mahal dri FRESHCARE, so disebabkan ramai jga yang bertanya jadi kami bawakan juga untuk anda pada harga yang kami rasa sangat2 berpatutan. Sape peminat SAFECARE boleh la dapatkan dari kami ye..whtsap 013 933 5232

Harga runcit: RM10 / Botol
Harga borong : RM85 / Dozen
* belum termasuk postage




Sabtu, Ogos 20, 2016

FREE FreshCare Holder / FreshCare Topper

Assalamualaikum semua..

Sempenan Bulan Kemerdekaan ini kami nak bgi FREE FreshCare Holder / FreshCare Topper.

Caranya mudah aje:.

1. Like page kami di facebook /https://www.facebook.com/freshcarestokiskelantan/

2. Share status tersebut.

3. Kami akan memilih pelanggan bertuah n kami akan poskan hadiah kepada anda!!




nak beli freshcare pada harga  yg murah??? cepat whatsapps kami di 0139335232


Isnin, Jun 06, 2016

Promosi RAMADHAN untuk freshcare 2016!!

Assalamuaaikum..kami JF Agricultural & Food Ent. ingin mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua umat Islam..semoga kita dapat menjalankan ibadah puasa dengan sebaik-baiknya..insyaAllah..
Untuk bulan ramadhan kali ini..pihak kami ada membuat promosi FREE POSTAGE ke semua destinasi anda!! Yee! Kami tanggung semua kos pos anda,anda hanya perlu bayar nilai freshcare sahaja..berminat?? Cepat2 sms/whatapps kami 013 9335232/ 018 2625388 sementara stok ada..cepat2 promosi HANYA untuk bulan RAMADHAN sahaja!!


HARGA FRESHCARE UNTUK 2016
***********************
1 - 2 dozen =RM65/dozen
3 - 6 dozen = RM60/dozen
7 dozen keatas =RM58/dozen

* kami juga menawarkan penjualan secara katon dengan harga istimewa.
* harga diatas adalah belum termasuk dgn postage.
Cara untuk membeli/ menempah:-
***********************
1. Senaraikan nama, alamat,no.HP, jenis wangian dan kuantiti yg dikehendali- kami akan menyemak stok sediaada.
2. Pihak kami akan mengesahkn stok serta jumlah pembayaran termasuk kos penghntran.
3. Sila bankin ke acct CIMB - 8602098938- JF Agricultural and Food Enterprise.
4. Hantr bukti pembayaran.
5. Kami akan poskan kepada anda.tq.
* trackig no.akan diberikan atas permintaa.

Jumaat, Jun 03, 2016

Teratak Comel Kami dalam Membikinan

Assalamualaikum...

Alhamdulillah....setelah ke hulu ke hilir akhirnya loan rumah kami  dah lulus dan rumah kami dalam pembinaan..syukur sangat2..akhirnya ada rumah sendiri..

Mula-mula aty settlekn loan PTPTN huhu..takut tersangkut nk wat  loan rumah nnt..syukur sume dah settle..ye le..sbb bermula tahun 2016 urusan loan rumah untuk kakitangan kerajaan dah dibawah Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awan ( LPPSA) bukan dibawah Perbendaharan Perumahan Awan dah,,so prosedur dia lain sikit dan syarat2 dia pun lain sikit..so nak tahu lebih lanjut boleh tanya pihak pemaju or pihak penguam yg uruskan loan tu..

So , rumah kami ni kami pilih kt area highway dan area berbukit sikit..konon2 nak lari dari banjir la huhu..aty dah berangan2 dah kaler dan hiasan rumah ni haha.dah siap ajak hubby pusing survey perabot dan lampu.. huhu...tp hubby cakap sabar dulu..lambat lagi nak siap tu.. oohh plssss i dah tak sabarrr ni..

jom le tgk rumah comei kami haha....




Rabu, April 20, 2016

Happy 5th Birthday Muhammad Danish Umar

Assalamualaikum...
20.4.2016  hari ni genap abg Muhammad Danish Umar 5 tahun..aty ingt lg macam mana rasa perut kena toreh huhu..emergency ceacer..ubat bius belum bertindak semua lg..doc dh toreh perut..sakit o...menjerit dlm bilik operation tu..huhu.last2 doc.bius 1 badan..sampai hri ni..berbekas lg parut tu..untuk abg danish..ummi harap abg  danish dpt jdi anak yg soleh, menjadi abg dan contoh untuk adik-adik..sbb tu ummi letak nama abg Umar..moga2 abg jadi ketua mcm khalifah Umar..isyaAllah..
Untuk majlis birthday abg,aty  tak buat kt rumah pun..buat kt school dia je.. Kalut denga baby isya..aty cuma wat kek n goodies untuk kawan sekolah je.. Cekidot pic2 kek n goodies..pic kt school yang teacher hantar dh terdelete la plak huhu..

Kek coklatdan vanilla baked with love by ummi hihi..

goodies yg dh siap pek

goodies - coklat,snack, gula-gula

abg isi sendiri goodies dia